De vereniging
De vereniging
1 min. leestijd

De vereniging

Ken jij het standje de vereniging al? Bij dit standje zijn beide partners half verticaal en je kunt het het beste doen als je fit en uitgeslapen bent. Veel kracht is er niet voor nodig, maar wel uithoudingsvermogen. Ook goed om te combineren met wat rustiger standjes of even tussendoor. Beide partners kunnen bewegen en stoten, er is dus niemand dominant. Heel fijn als je elkaar al lang kent en goed ingespeeld bent op elkaars lichaam. Het grote voordeel is dat je elkaar overal aan kan raken in deze houding. Je kunt elkaar strelen, knuffelen, zoenen en in de ogen kijken. De clitoris is niet heel goed bereikbaar voor de man, dus als zij ook een orgasme wil, is het beter om deze positie af te wisselen met andere, waarbij haar wel kan vingeren. Natuurlijk kan hij haar ook oraal bevredigen voordat hij haar op deze manier penetreert. Voordeel daarvan is dat ze lekker nat is tussen haar benen als hij bij haar binnendringt.

Beschrijving van het standje de vereniging:

De man gaat op zijn knieën zitten, met zijn bovenlichaam rechtop. Zij gaat ook op haar knieën zitten, zodat ze hem aankijkt, en spreidt haar bovenbenen. Nu kan hij bij haar naar binnen.. De penetratie is niet heel diep, dus deze positie is heel geschikt als je nog maar net met elkaar vrijt en nog niet aan elkaars lichaam gewend bent. Ook wordt de G-plek van de vrouw door zijn penis gestimuleerd tijdens het vrijen in deze houding. Vooral voor een wat kleiner geschapen man is dit een prettige positie. Het standje maakt namelijk haar vagina nauwer, waardoor hij meer voelt. En zij ook natuurlijk!

Bekijk meer standjes en bekijk ook eens het standje het Noorse kruis.

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen