Het Noorse kruis
Het Noorse kruis
0 min. leestijd

Het Noorse kruis

Ken jij het standje het Noorse kruis al? Dit standje is ook een variant van de missionaris-positie, alleen zit de man hier rechtop. Wat het lekker maakt, is dat je elkaars lichaam helemaal kunt zien en dat hij de buik en borsten van de vrouw kan strelen. Ook kan hij bij dit standje makkelijk haar clitoris masseren om haar natter te maken en haar te laten klaarkomen tijdens de penetratie. Hij is dominant en bepaalt hoe diep de penetratie is en hoe snel en in welk ritme hij in haar stoot. Zij heeft het makkelijk in deze positie, want ze hoeft helemaal niets te doen. Ze kan wel haar bekken op en neer bewegen om hem aan te moedigen, maar hij is de baas!

Beschrijving van het standje het Noorse kruis:

De vrouw gaat op haar rug liggen met haar ene been gestrekt onder zich en haar andere been opgetrokken. Hij gaat op zijn knieën voor haar zitten en penetreert haar. Zij kan in deze houding heel makkelijk bij haar clitoris, zodat ze tijdens de penetratie met zichzelf kan spelen en tot een orgasme kan komen. Handig als je elkaar nog niet zo lang kent en de man nog niet precies weet wat voor aanraking ze nodig heeft om klaar te komen. Iedere vrouw is namelijk anders en het is altijd een hele ontdekkingsreis naar haar lekkerste plekjes!

Bekijk meer standjes en bekijk ook eens het standje de ligstoel.

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen