De ligstoel
De ligstoel
1 min. leestijd

De ligstoel

Ken jij het standje de ligstoel al? Dit is een heel ontspannen en comfortabel standje voor de vrouw. Zij ligt namelijk lekker op een kussen, en hij doet al het werk. Hij bepaalt het ritme en hoe diep de penis gaat. Zij kan wel meebewegen met haar heupen en haar bekken. Dit standje geeft beiden een prachtig uitzicht op elkaars lichaam en de partners kunnen allebei zien hoe de penis in de vagina beweegt, wat heel opwindend kan zijn. De man kan de borsten en buik van de vrouw strelen terwijl hij in haar stoot en hij heeft ook makkelijk toegang tot haar clitoris, zodat een gelijktijdig orgasme mogelijk is. Ook kan zij zelf met haar clitoris spelen en zo klaarkomen met de man in zich, wat een bijzondere ervaring is.De penis van de man wrijft namelijk over haar G-plek, zodat haar orgasme heftiger wordt.

Beschrijving van het standje de ligstoel:

De man gaat rechtop zitten met gestrekte benen en leunt achterover, zodat hij op zijn handen en armen steunt. Zij ligt comfortabel voor hem op een kussen en slaat haar benen om de nek van de man.. Nu kan hij haar van onderaf penetreren. Zijn penis maakt hierbij een hoek van 90 graden met zijn lichaam, wat voor veel mannen de ultieme sensatie is. Doordat de vrouw zich goed kan ontspannen in deze houding, is hij ook geschikt voor anale penetratie, want daarvoor is een ontspannen lichaam een eerste voorwaarde. Hij moet dan wel in de gaten houden hoe diep hij gaat; de man is namelijk dominant bij dit standje. Vooral leuk voor ervaren stellen, dus!

Bekijk meer standjes en bekijk ook eens het standje de lotus.

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen