De lotus
De lotus

Ken jij de lotus al? Dit is weer een andere variant op de beroemde missionaris-positie. De penetratie hierbij is zeer diep en de man is dominant en in controle over de bewegingen en het ritme. Als je groot geschapen bent als man, moet je dus oppassen niet te hard en te diep te stoten. .Voor de kleinere maten is het juist een voordeel, want je kunt flink tekeer gaan en diep in haar stoten, zonder dat het pijnlijk wordt. Het is ook een heel intiem standje, want je kunt elkaar diep in de ogen kijken, zoenen en overal strelen. De man kan alleen niet bij de clitoris van de vrouw, dus als zij een orgasme wil krijgen, moet je het afwisselen met een standje waarbij dat wel kan of haar met je vingers of oraal bevredigen.

Beschrijving van het standje de lotus:

De vrouw gaat op haar rug liggen en spreidt haar benen. Hij gaat op haar liggen, zodat hij bij haar naar binnen kan. Vervolgens trekt zij haar knieën op en plaatst haar voeten op de dijbenen van de man. Die moeten wel stevig zijn, anders lukt het niet. Nu kan het spel beginnen: Langzaam en sensueel of juist hard en wild, net waar je allebei zin in hebt. Als vrouw geef je je helemaal over aan de bewegingen van de man, hoewel je wel controle hebt op de diepte van de penetratie. Die kun je namelijk wel zelf bepalen omdat je hem met je voeten kan tegenhouden als hij te diep stoot. Een beetje lenig moet je wel zijn, maar dan is het ook een heerlijke ervaring!

Bekijk meer standjes en bekijk ook eens het standje de ballerina.

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen