De ballerina
De ballerina
1 min. leestijd

De ballerina

Ken jij het standje de ballerina al? De titel van dit acrobatische standje is niets teveel gezegd; als vrouw moet je echt super-lenig zijn om deze houding aan te kunnen nemen. Je staat namelijk in een soort spagaat, net als een balletdanseres doet. De man moet stevig op zijn benen staan, want hij draagt een deel van haar gewicht en hij moet niet door zijn knieën zakken als hij klaarkomt. Niet voor iedereen weggelegd, dus. Je kunt het wel overal doen, want je hebt er geen bed voor nodig. Dus of je nou in de keuken aan de slag wil, of op het toilet in het café of het vliegtuig, middenin de natuur, of toch in de slaapkamer, je kunt het zo gek niet verzinnen of je kunt er dit standje doen. Voordeel is ook dat je je niet helemaal hoeft uit te kleden, dus het is ook heerlijk als vluggertje tussendoor.

Beschrijving van het standje de ballerina:

De man gaat stevig op zijn benen staan, zijn knieën een beetje los om het evenwicht te bewaren en zijn voeten licht van elkaar gezet, ter hoogte van zijn heupen. Eventueel kan hij steun zoeken met zijn rug tegen een muur of een deur. De vrouw staat tegenover hem en legt haar ene been gestrekt op zijn schouder, als een echte danseres. Nu kan ze zich laten penetreren. Veel ruimte om te bewegen heeft ze zo niet, dus de man is in dit standje degene die het ritme en de diepte van de penetratie bepaalt. Wel kan ze bij dit standje makkelijk bij haar clitoris, terwijl hij haar heupen en billen kan strelen. Toch maar op balletles?

Bekijk meer standjes en bekijk ook eens het standje de uitdaging.

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen