De uitdaging
De uitdaging
1 min. leestijd

De uitdaging

Ken jij het standje de uitdaging al? Een uitdaging is dit acrobatische standje zeker, maar als je als man sterk in je armen bent, is het wel heel opwindend. Je moet er ook allebei sterke dij-spieren op na houden om dit lang vol te houden. De man is hier weer in een staande positie, dus hij moet zijn knieën los houden en zijn voeten lichtjes uit elkaar stevig op de grond zetten. Je kunt elkaar niet aankijken en je hebt weinig uitzicht op elkaars lichaam en gezichtsuitdrukking. Je kunt er ook niet bij zoenen. De man kan wel de vrouw teder in haar nek kussen. De vrouw kan de man overal strelen, ook onder zijn testikels. Dat geeft weer een hele nieuwe dimensie aan zijn orgasme, wat op die manier veel heftiger wordt.

Beschrijving van het standje de uitdaging:

De vrouw gaat omgekeerd op een bed of een stoel staan en hij komt achter haar staan en pakt haar billen vast. Zo kan zij een gehurkte positie innemen, met haar billen naar achteren en gesteund door zijn handen. Nu kan hij haar penetreren. Vervolgens kan hij haar met zijn handen en armen en op en neer bewegen over zijn penis. Zij kan haar beenspieren gebruiken om mee te bewegen op zijn ritme en kan daarmee ook de diepte van de penetratie meebepalen. Dit is ook een prettige houding voor anale seks, haar vagina én haar anus staan namelijk allebei wijd open. Ze moet zich wel heel goed kunnen ontspannen om dit te doen en, zoals gewoonlijk, zonder veel vaginaal vocht of glijmiddel lukt het niet!

Bekijk meer standjes en bekijk ook eens het standje de magische berg.

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen