De magische berg
De magische berg
1 min. leestijd

De magische berg

Ken jij het standje de magische berg al? Dit is een variant van het oude vertrouwde “op zijn hondjes,” maar dan heel intiem en ontspannen. Lekker als je moe bent en toch wil vrijen, want je kunt het een hele tijd volhouden zonder al teveel inspanning. Vooral de vrouw ligt er verrukkelijk comfortabel bij en ze hoeft niets te doen, behalve genieten. De penetratie is diep, dus heel geschikt voor mannen met een wat kleinere penis. maar je kunt elkaar niet zien of zoenen in deze houding. Hij neemt haar namelijk van achteren. Dit standje is ook geschikt als je net begint met anale seks, waarbij de vrouw super-ontspannen moet zijn. Hij moet dan wel oppassen dat hij niet te hard of te diep stoot, omdat zij passief is in deze houding.

Beschrijving van het standje de magische berg:

Je legt een hele grote stapel kussens neer op het bed of op de grond. De vrouw gaat lekker makkelijk met haar buik en bovenlichaam op de “berg” liggen. Ze kan nu heel relaxed haar benen optrekken, zodat haar vagina en anus bereikbaar worden. Hij komt achterlangs op haar zitten en penetreert haar. Hij moet goed luisteren of hij niet te hard of te diep stoot en zij moet dat ook aangeven, zeker als hij in haar anus zit. Communicatie is alles, dus. Dit standje is vooral geschikt als je zin hebt om heel lang en sensueel met elkaar te vrijen zonder moe te worden. Ook voel je elkaars lichaam van heel dichtbij, dus het is nog intiem en romantisch ook. Een houding die voor iedereen een genot kan zijn, ervaren of niet ervaren en aan elkaar gewend of niet. Het is altijd en voor iedereen lekker!

Bekijk meer standjes en bekijk ook eens het standje de javanaise.

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen