De javanaise
De javanaise
1 min. leestijd

De javanaise

Ken jij het standje de javanaise al? Weer een bizarre en onbekende benaming voor een standje dat voor veel vrouwen de hemel betekent. Het is namelijk de beste manier om tijdens de gemeenschap met de penis haar G-plek te stimuleren. Daar bovenop kan ze ook nog makkelijk bij haar clitoris in deze positie, dus het is een recept voor meerdere orgasmes achter elkaar! Je kunt in deze houding elkaar goed aankijken en zoenen, ook al iets waar vrouwen van houden. Het is eenvoudig te doen en kost niet heel veel energie. De man moet wel sterk in zijn armen zijn om het zolang vol te houden dat zij de kans krijgt om meerdere malen klaar te komen. Een feest voor twee!

Beschrijving van het standje de javanaise:

De vrouw gaat achterover liggen en trekt haar benen op. Hij knielt voor haar en leidt zijn penis naar binnen. Om het extra spannend te maken, kan hij met zijn dijbenen druk op haar uitoefenen, haar borsten kussen of heerlijk tongzoenen. Intussen stimuleert zij haar clitoris en ze heeft beide handen vrij, zodat ze haar schaamlippen kan spreiden terwijl ze zichzelf bevredigt. Als ze van anale seks houdt, kan het helemaal een party worden, want dan heeft ze nog meer ruimte om met haar vingers met zichzelf te spelen. De man is wel dominant in deze positie, dus hij bepaalt het ritme en de diepte van de penetratie. Hij moet dus goed naar haar luisteren en zich kunnen beheersen, want bij deze houding komt de penis heel diep. Oppassen dus als je zwaar geschapen bent, maar dan bereikt ze vast het nirwana!

Bekijk meer standjes en bekijk ook eens het standje de liefdes-propeller.

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen