De liefdes propeller
De liefdes propeller
1 min. leestijd

De liefdes propeller

Ken jij het standje de liefdes propeller al? Zoals je aan het plaatje kunt zien, maak je bij dit standje echt een propellor. Jullie lichamen zijn heel dicht bij elkaar in deze houding, dus het is ook een heerlijke body-to-body massage. Zij kan naar hartelust met haar heupen kronkelen en zich tegen hem aan wrijven en andersom. De eerste penetratie kan wat moeilijk zijn in deze positie, dus zij zal hem met haar handen naar binnen moeten leiden. Zijn penis maakt hierbij een hoek van zijn lichaam af, waardoor zijn sensaties en orgasme veel heftiger worden. Zij kan ook bijzonder makkelijk haar clitoris bereiken in deze positie, zodat ze zichzelf kan bevredigen tijdens het vrijen. Ook wordt haar G-plek in deze positie gestimuleerd, zodat ze ongekende hoogten kan bereiken. Het enige nadeel is dat je elkaar niet kunt aankijken of zoenen bij dit standje.

Beschrijving van het standje de liefdes propeller:

Zij gaat uitgestrekt op bed liggen en hij legt zich op haar, maar achterstevoren, met zijn hoofd tussen haar voeten. Hij kan dus wel aan haar tenen sabbelen, wat ook heel sexy kan voelen. Nu kan zij met haar hand zijn penis naar binnen leiden.. Dat is even oefenen, omdat de penis een hoek naar beneden maakt bij dit standje. Het is dus even wennen om hem er goed in te krijgen en te houden. De man moet niet al te lange halen maken, anders kan hij er zomaar uit floepen. Beide partners kunnen bewegen bij dit standje, dus als je samen het juiste ritme hebt gevonden, gaat het verder allemaal vanzelf!

Bekijk meer standjes of bijvoorbeeld het standje de dronken boot.

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen