De dronken boot; een lekker standje voor in de parenclub!
De dronken boot
1 min. leestijd

De dronken boot

Ken jij het standje de dronken boot al? Deze positie is niet moeilijk en je kunt het lang volhouden. Je hoeft er ook niet dronken voor te zijn! Je bent naar elkaar toegekeerd, dus je kunt elkaar aankijken, maar wel van een afstand. Zoenen lukt niet bij dit standje, maar je hebt wel een prachtig uitzicht op elkaars lichaam. Vooral voor de man is het een visueel opwindende houding. Hij kan namelijk het hele lichaam van de vrouw zien en hij kan ook kijken hoe de penis in de vagina beweegt. De vrouw is in deze positie passief en de man dominant. Hij bepaalt dus de diepte van de penetratie en het ritme. De penis gaat diep bij dit standje, dus als je als man groot geschapen bent, moet je een beetje voorzichtig zijn. Voor de kleinere maten geldt dat niet en kun je ongestoord tekeer gaan.

Beschrijving van het standje de dronken boot:

De vrouw gaat liggen en doet haar benen wijd open en omhoog. De man knielt voor haar en pakt haar benen vast, ter hoogte van zijn dijbenen. De benen van de vrouw komen hierbij iets omhoog, zodat ze helemaal open staat voor penetratie. Hij kan haar bij haar dijen pakken en haar over zich heen bewegen of zijn handen gebruiken om haar borsten en buik te strelen terwijl hij in haar stoot. Hij kan korte, krachtige bewegingen maken, of juist heel langzaam met lange halen met haar vrijen, of dat afwisselen om haar genot tot nog grotere hoogte te laten komen. Zij kan tegelijkertijd haar clitoris stimuleren met haar vingers, zodat ze ook kan klaarkomen tijdens de penetratie.

Bekijk meer standjes en bekijk ook eens het standje de acrobaat.

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen