De acrobaat
De acrobaat
1 min. leestijd

De acrobaat

Ken jij het standje de acrobaat al? Zoals de naam van dit standje al aangeeft, moet je bijna circusartiest zijn om het te kunnen uitvoeren. De man moet heel sterk zijn, want hij draagt haar volle gewicht. De vrouw moet zowel lenig als sterk zijn, want ze ondersteunt zichzelf met één hand. Niet iets om urenlang te doen, maar misschien wel om eens een keer te proberen. Je kunt elkaar niet aankijken of zoenen in deze positie. Het bed is geen goede plek om dit te doen, je kunt beter op de vloer staan, want de man moet zich in evenwicht zien te houden en niet omvallen. Dat maakt het natuurlijk wel leuk, want alleen maar in bed is ook zo saai. Dit standje kun je ook in de keuken, de badkamer of de woonkamer doen, als afwisseling op het vrijen in bed of op de bank.

Beschrijving van het standje de acrobaat:

De man gaat rechtop staan met zijn benen ietsje gespreid om zijn evenwicht beter vast te kunnen houden. Vervolgens tilt hij haar op, met een been tussen zijn dijbenen. Zij houdt zich kaarsrecht en spreidt haar benen ook. Hierbij steunt ze met één hand op de grond, de andere kan ze gebruiken om houvast te krijgen op haar partner. Nu kan hij haar penetreren. Zij is passief in deze houding; de man bepaalt het ritme en de diepte van de penetratie. Hij moet alleen heel stevig met allebei zijn benen op de grond blijven staan, anders lukt het niet. Veel oefenen, dus!

Bekijk meer standjes en bekijk ook eens het standje op z’n hondjes.

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen