Op z’n hondjes
Op z’n hondjes
1 min. leestijd

Op z’n hondjes

Ken jij het standje op z’n hondjes al? Dit standje kent bijna iedereen en is zeer populair. Je moet wel een zachte ondergrond hebben, anders gaan je knieën pijn doen. Je kunt elkaar niet aankijken of zoenen, want de man zit achter de vrouw. Wel kan hij heel goed bij haar clitoris, terwijl zij zich ondersteunt met haar armen. Zij kan zijn lichaam niet strelen, maar wel met één hand de testikels van de man kietelen of masseren. Dit maakt het orgasme voor mannen een heftige ervaring. De penetratie is bijzonder diep in deze positie, wat heel lekker kan zijn, vooral als je een wat kleinere penis hebt. Zwaarder geschapen mannen moeten voorzichtig zijn om niet te hard te stoten, want dat kan onprettig zijn voor de vrouw, zeker als zij onervaren is.

Beschrijving van het standje op z’n hondjes:

De vrouw gaat op handen en knieën zitten met haar benen iets gespreid. De man knielt achter haar en brengt zijn penis bij haar naar binnen. Nu kan hij gaan bewegen en stoten. Zij kan nu ook op haar ellebogen leunen en haar benen nog verder spreiden, als ze een beetje lenig is. Het is ook een favoriet standje voor koppels die van anale seks houden, maar dan moet je wel ervaren zijn, anders stoot de man al snel te diep en zij heeft in deze positie geen controle, dus het kan alleen als ze gewend is aan anale penetratie of als de man zeer voorzichtig is en veel glijmiddel gebruikt. Maar dan is het ook een hele ervaring!

Bekijk meer standjes en bekijk ook eens het standje de triomfboog.

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen