De triomfboog
De triomfboog
1 min. leestijd

De triomfboog

Ken jij het standje de triomfboog al? Weer een acrobatisch standje, waarbij vooral de man zeer lenig moet zijn. Hij moet met zijn vingers naar zijn tenen kunnen reiken in een zittende positie en met zijn benen gestrekt, dat vergt nogal wat van je hamstrings. Ook de vrouw moet soepel zijn in haar benen, omdat ze die gevouwen onder zich moet leggen. Het is wel een heel intieme houding waarbij je elkaars lichaam van heel dichtbij kunt voelen, zoals bij een body-to-body massage. Ook heeft de man een mooi uitzicht op het lichaam van de vrouw, en als hij soepel genoeg is, kan hij ook haar buik en borsten strelen en kussen. Zij kan intussen haar clitoris stimuleren om tijdens het vrijen tot een orgasme te komen.

Beschrijving van het standje de triomfboog:

Hij gaat op het bed zitten met zijn benen voor zich uitgestrekt. Zij gaat op haar knieën voor hem zitten, tussen zijn benen, en leunt achterover totdat ze een comfortabele positie heeft om te gaan liggen. Nu buigt de man zich naar voren, benen gestrekt, en penetreert haar. Zij ligt met haar benen dubbelgevouwen onder zich, dus ze heeft weinig controle over de bewegingen. Hij is dus dominant en bepaalt de diepte van de penetratie en het ritme. Bij dit standje ga je niet snel te diep, dus als je als man wat zwaar geschapen bent, of als de vrouw onervaren is, hoef je niet heel voorzichtig te zijn. Toch maar eens uitproberen?

Bekijk meer standjes en bekijk ook eens het standje de 8.

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen