De 8; een lekker standje voor in de parenclub of voor thuis!
De 8

Ken jij het standje de 8 al? Dit is weer een andere variant van de missionaris-positie, met het verschil dat de penis iets dieper gaat. Je kunt elkaar heerlijk diep in de ogen kijken als je het zo doet en je kunt elkaar ook zoenen. Het is ook een heel intiem standje, omdat je elkaars lichaam zo goed voelt. Het is niet moeilijk of ingewikkeld en je kunt het een hele tijd volhouden, vooral als vrouw. De man moet op zijn armen leunen en maakt ook de bewegingen, dus hij moet wel in een goede conditie zijn om het lang te doen. Zij hoeft alleen maar ontspannen te liggen en zich laten nemen of met haar bekken op en neer te bewegen in het ritme van de man. Hij kan haar niet strelen of haar clitoris masseren, omdat hij zich met zijn armen opdrukt. Wel kan zij hem over zijn rug of billen strelen en ze kan in deze houding ook bij haar clitoris.

Beschrijving van het standje de 8:

Zij gaat comfortabel liggen met één of meerdere kussens onder haar billen. Hierdoor komt haar bekken wat omhoog. Ze spreidt haar benen licht en hij komt ertussen liggen. Nu kan hij bij haar binnendringen en op en neer bewegen. Door het kussen komen haar billen wat omhoog en kan ze de man zonder moeite te hoeven doen naar binnen laten komen. Hij steunt hierbij met gestrekte armen op zijn handen. De penis gaat diep in deze houding en omdat de vrouw er zeer ontspannen bij ligt, kan ze deze ook toelaten zonder dat het onprettig wordt. Ze heeft weinig controle over de bewegingen, de man is hierbij dominant, maar ze kan wel haar bekken op en neer bewegen. Tenzij ze gewoon niets wil doen, maar alleen zorgeloos ontspannen en zich laten nemen!

Bekijk meer standjes of bijvoorbeeld het standje de stoelendans of de sexy v

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen