De stoelendans
De stoelendans
1 min. leestijd

De stoelendans

Ken jij het standje de stoelendans al? Dit standje is niet voor een kinderfeestje, zoals je zou denken, maar je hebt er wel een stoel of krukje bij nodig. En dan wordt er als het goed is flink gedanst door allebei de partners. Het is een verticale houding, maar niet zo vermoeiend als andere verticale posities, omdat je erbij zit. Je kunt elkaar aankijken, zoenen en overal strelen. De vrouw is dominant in deze houding; zij beweegt en bepaalt het ritme en de diepte van de penetratie. Voordeel is dat je het overal kan doen, behalve in bed. Tijd dus om de keuken, de woonkamer en de badkamer te gaan verkennen om eens ergens anders lekker te vrijen. Je hoeft ook niet helemaal uit de kleren, dus het is ideaal als je even een vluggertje tussendoor wilt maken op een drukke dag. Het is niet moeilijk of ingewikkeld, dus ook voor onervaren koppels is dit een leuke afwisseling.

Beschrijving van het standje de stoelendans:

Hij gaat comfortabel zitten op een stoel zonder armleuningen of een krukje. Zij komt op hem zitten met haar gezicht naar het zijne gekeerd. Nu kan zij zijn penis naar binnen leiden. Ze kan van voor naar achter bewegen of op en neer, terwijl haar partner ontspannen kan blijven zitten. Haar clitoris is in deze houding moeilijk te bereiken voor beide partners, dus als zij een orgasme wil hebben, moet je je vrijpartij eindigen met een ander standje, waarbij de clitoris wel gestimuleerd kan worden. Of je moet weer naar bed om je tong en je vingers het werk te laten doen!

Bekijk meer standjes en bekijk ook eens het standje de aanbidding.

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen