De aanbidding
De aanbidding
1 min. leestijd

De aanbidding

ken jij het standje de aanbidding al? De titel van dit standje is waarschijnlijk gekozen omdat beide partners op hun knieën zitten, met de man achter de vrouw. Nadeel is dus dat je elkaar in deze positie niet kunt aankijken of zoenen. Wel kan de man heel makkelijk bij de borsten en de clitoris van de vrouw, zodat zij ook tijdens het vrijen een orgasme kan beleven. Beide partners kunnen bij dit standje bewegen, maar de man kan ook dominant zijn en de diepte van de penetratie en het ritme bepalen als zij moe is of zich gewoon lekker wil laten nemen. De penis komt heel diep bij deze houding en de G-plek van de vrouw wordt ook gestimuleerd, waardoor haar orgasme heftiger zal zijn. Dit standje is ook bij uitstek geschikt voor ervaren koppels die van anale seks houden. De vrouw moet hier wel op ingespeeld zijn, anders wordt de penetratie te diep. Beginners kunnen beter een standje kiezen waarbij de vrouw meer controle heeft en de penis niet zo diep gaat.

Beschrijving van het standje de aanbidding:

Zij gaat op handen en knieën zitten, op een zachte ondergrond, zoals het bed of de bank. Hij komt achter haar zitten, ook op zijn knieën, en penetreert haar. Daarbij moet hij oppassen dat hij niet meteen te diep stoot, tenzij de vrouw dit wil hebben of als hij een maatje kleiner is. Zij kan hem niet strelen in deze positie, omdat ze op haar armen leunt, maar met enige oefening kan ze wel met één hand zijn testikels kietelen of masseren. Dit vinden veel mannen zeer opwindend en maakt het orgasme intenser. Dit standje is ideaal als je graag allebei tegelijkertijd wilt klaarkomen, omdat de man alle ruimte heeft om met zijn handen en vingers over haar clitoris te wrijven. Zo wordt het een hele belevenis voor alle twee!

Bekijk meer standjes en bekijk ook eens het standje de schaar.

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen