De schaar
De schaar

Ken jij het standje de schaar al? Dit is een redelijk ingewikkeld standje en de man moet sterk zijn in zijn armen om het te kunnen uitvoeren en volhouden. Het is wel heel opwindend voor beide partners, omdat de vagina afwisselend nauwer en wijder wordt. Je kunt elkaars lichaam helemaal zien, maar zoenen lukt niet bij deze houding. De man kan de clitoris van de vrouw of haar borsten niet strelen, omdat hij haar bij haar benen vast moet houden. De vrouw heeft haar handen wel vrij, maar de afstand tussen de partners is groot, dus zij kan hem ook niet goed aanraken of strelen. Toch is dit een houding om niet te missen, want de penis wordt afwisselend hard en zacht gestimuleerd en de diepte van de penetratie varieert ook. Daardoor wordt het orgasme van de man uitgesteld, zodat hij heviger klaarkomt.

Beschrijving van het standje de schaar:

Zij gaat achterover liggen op het bed of een andere zachte, iets verhoogde ondergrond, en doet haar beide benen kruislings omhoog. De man komt voor haar staan en pakt haar bij haar bovenbenen. Zo trekt hij haar haar bekken op en kan hij haar penetreren. Hij kan bewegingen maken en stoten, terwijl zij haar benen afwisselend dicht langs elkaar of juist wijder uiteen beweegt. Daarbij wordt de vagina ook steeds strakker en wijder, wat voor de man een bijzondere stimulans is en waarbij de G-plek van de vrouw ook gevoeliger is. Het leuke is dat de vrouw met haar benen de diepte van de penetratie bepaalt, terwijl hij in haar kan stoten. Zo bewegen man en vrouw allebei tegelijk in een gezamenlijk ritme!

Bekijk meer standjes en bekijk ook eens het standje de zijdelingse billenstand.

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen