De zijdelingse billenstand
De zijdelingse billenstand
1 min. leestijd

De zijdelingse billenstand

Ken jij het standje de zijdelingse billenstand al? Dit is een standje waarbij de man werkelijk helemaal niets hoeft te doen, alleen maar genieten. Zij is dominant en heeft de complete controle over de bewegingen, het ritme en de diepte van de penetratie. Je moet als vrouw wel stevige dijbenen hebben, want je moet in een gehurkte positie op en neer kunnen bewegen. Nadeel is dat je elkaar eigenlijk niet echt van dichtbij ziet en voelt. Je kunt elkaar niet aankijken of zoenen in deze houding. Wel kan de man de penis in de vagina zien bewegen en heeft hij een mooi uitzicht op haar billen. Zij kan in deze positie makkelijk bij haar clitoris, zodat ze zichzelf kan bevredigen tijdens het vrijen. Deze positie is bij uitstek geschikt voor koppels die net beginnen met anale seks. De penetratie kan namelijk nooit te diep gaan, omdat de vrouw op haar eigen tempo de penis binnen kan laten. Glijmiddel is wel verplicht!

Beschrijving van het standje de zijdelingse billenstand:

De man gaat heerlijk comfortabel op bed liggen in een ontspannen houding. De vrouw hurkt zijdelings op hem neer en leidt zijn penis naar binnen. Nu kan ze met haar bovenbenen haar lichaam op en neer bewegen, zodat de penis gestimuleerd wordt. Ze kan ook een beetje plagen, door soms hard en snel te gaan of dan weer juist langzaam en met lange halen. Zo heeft zij alles in de hand en is de man volledig overgeleverd aan haar lusten. Ze kan ook af en toe even tussendoor stoppen, zodat het orgasme van de man uitgesteld wordt. Hij kan namelijk geen kant op!

Bekijk meer standjes en bekijk ook eens het standje omgekeerd.

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen