Omgekeerd
Omgekeerd

Ken jij het standje omgekeerd al? Dit standje is niet heel bekend, maar het kan bijzonder lekker zijn voor de afwisseling. Je kunt elkaar niet aankijken of zoenen en je hebt ook weinig uitzicht op elkaars lichaam. Je kunt elkaar ook niet strelen, omdat zowel de man als de vrouw zich met hun handen en armen moeten ondersteunen. Wat overblijft is een puur vaginale belevenis. De vrouw kan met haar benen bewegen om de vagina wijder of juist nauwer te maken. Voor het overige is de man dominant en bepaalt hij het ritme en de diepte van de penetratie. Deze positie is ook zeer geschikt voor anale seks, want als de penetratie te diep wordt, kan de vrouw haar benen sluiten zodat de penis niet helemaal naar binnen kan. Voor de rest is het een relaxed standje wat niet moeilijk of ingewikkeld is.

Beschrijving van het standje omgekeerd:

De vrouw ligt op haar buik op bed en ondersteunt zichzelf met haar ellebogen. Ze spreidt lichtjes haar benen. De man gaat op haar zitten met zijn gezicht naar de vrouw toe en zijn benen naast haar lichaam Zo kan hij haar penetreren en en van voor naar achter bewegen. Zij heeft weinig controle over de bewegingen, maar ze kan wel haar benen verder uit elkaar doen voor een diepere penetratie of juist haar benen sluiten om de vagina strakker te maken. Als ze dit afwisselt, kan de man ongekende hoogten bereiken. Zijn orgasme wordt immers uitgesteld, zodat er uiteindelijk een explosie komt!

Bekijk meer standjes en bekijk ook eens het standje de foetus.

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen