De foetus
De foetus

Ken jij het standje de foetus al? Dit is weer een variatie op de aloude missionaris-positie en heeft zijn naam waarschijnlijk te danken aan het feit dat de vrouw gekruld ligt. De man moet wel sterk zijn in zijn armen, want hij moet bewegen en ook nog een deel van haar gewicht dragen. Je kunt elkaar heel diep in de ogen kijken in deze positie en dat maakt het heel intiem. Zoenen gaat niet zo makkelijk in deze houding, maar de vrouw kan wel de rug en de billen van de man strelen. Hij kan niet bij haar clitoris, buik en borsten, omdat hij op zijn handen en armen steunt, maar ze kan wel zichzelf bevredigen. De penetratie is bijzonder diep in deze houding, dus groot geschapen mannen moeten een beetje voorzichtig zijn. Hij bepaalt namelijk alle bewegingen terwijl zij zich totaal aan hem overlevert.

Beschrijving van het standje de foetus:

Zij gaat liggen met haar rug op het bed en spreidt haar benen. Hij legt zich op zijn buik tussen haar benen neer en zij legt haar benen op zijn schouders. Nu kan hij gaan stoten en bewegen, precies zoals hij het wil: hard of zacht, snel of minder snel, dieper of minder diep. De vrouw hoeft niets te doen, maar ze moet wel lenig zijn om lang in deze houding te liggen. Ook moet ze ervaren genoeg zijn om de heftige penetratie aan te kunnen. Dieper dan dit kan een penis niet komen!

Bekijk meer standjes en bekijk ook eens het standje de val.

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen