De val
De val

Ken jij het standje de val al? Weer een acrobatisch en spannend standje, waarbij vooral de man sterk en lenig moet zijn. Voor de vrouw is het wat minder vermoeiend. De man kan de billen van de vrouw goed zien en strelen, maar hij kan niet bij haar clitoris of haar borsten. Je kunt elkaar ook niet aankijken of zoenen in deze houding. Wel kan de man de penis in de vagina zien bewegen, wat natuurlijk bijzonder spannend is. De man steunt op zijn armen, dus hij kan haar niet strelen, maar zij kan in deze positie wel heel makkelijk bij haar borsten en haar clitoris, zodat ze zichzelf kan bevredigen.De penis komt niet heel diep, zodat dit ook geschikt is voor stellen die beginnen met anale seks.

Beschrijving van het standje de val:

De vrouw gaat op haar ellebogen en knieën zitten op een zachte ondergrond. Dit hoeft niet persé een bed te zijn, het kan ook op een tapijt. Ze spreidt haar benen licht. Vervolgens komt de man achter haar met één knie tussen haar benen zitten, met zijn gezicht naar haar toe. Zijn andere been houdt hij opzij en hij ondersteunt zich achterwaarts met zijn handen en armen. Nu kan hij haar penetreren en beide partijen kunnen bewegen, dus er is niemand passief of dominant bij dit vrouwvriendelijke standje. Ook voor groot geschapen mannen is dit ideaal, je kunt namelijk niet te diep in de vagina of anus komen in deze houding. Je kunt dus ongestoord je gang gaan!

Bekijk meer standjes en bekijk ook eens het standje de G2.

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen