De G2
De G2

Ken jij het standje de G2 al? Dit is weer een verticaal standje, maar dan precies andersom. Het is redelijk acrobatisch en de man moet sterk zijn in zijn armen. Zij moet lenig zijn om deze houding lang vol te houden. De vrouw kan de billen en benen van de man strelen en ze heeft genoeg ruimte om bij haar clitoris te komen en zichzelf te bevredigen tijdens het vrijen. De man moet zijn handen gebruiken om haar voeten vast te houden, dus hij kan haar niet strelen, en zoenen is ook wat ongemakkelijk in deze positie. De vrouw is in deze houding passief en hij is dominant. Hij bepaalt dus de diepte van de penetratie en het ritme. Zij moet zich kunnen overgeven, dus dit is meer iets voor ervaren vrouwen.

Beschrijving van het standje de G2:

De vrouw gaat op haar rug op het bed liggen en trekt haar benen op tot naast haar oren. Hij knielt voor haar op zijn knieën en pakt met zijn handen haar voeten vast. Zij ondersteunt zich met haar schouders en haar bovenrug. Nu kan hij haar penetreren en gaan bewegen. Dit moet je echt op een zachte ondergrond doen, anders krijg je als man last van je knieën. De penis komt heel diep in de vagina bij deze positie, dus de vrouw moet ontspannen zijn en gewend aan penetratie, anders is het te heftig. Niet iets voor de eerste keer, dus!

Bekijk meer standjes en bekijk ook eens het standje het huisnummer.

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen