Het huisnummer
Het huisnummer
1 min. leestijd

Het huisnummer

Ken jij het standje het huisnummer al? Dit standje is de zoveelste variant van de missionaris-positie. De penis gaat heel diep in deze houding, dus als man moet je een beetje voorzichtig zijn met de penetratie en de bewegingen. Je kunt elkaar aankijken in deze positie en ook zoenen, als je een beetje lenig bent. Ook is dit een heel intiem standje, want je voelt elkaars lichaam heel dichtbij. De man kan de vrouw niet strelen in deze houding, omdat hij op zijn handen en armen leunt, maar zij heeft wel haar handen vrij om zichzelf te bevredigen. Ze kan dus heel goed bij haar clitoris en haar borsten, terwijl de man in haar beweegt. Zo heeft ze kans op een dubbel orgasme; zowel vaginaal als clitoraal. Dit is voor vrouwen een hele heftige sensatie. De man is dominant bij dit standje en bepaalt de diepte van de penetratie en het ritme. Zij moet zich dus ontspannen en zich volledig overgeven.

Beschrijving van het standje het huisnummer:

Zij gaat op haar rug in bed liggen en legt een kussen onder haar billen. Ze spreidt haar benen en doet ze omhoog.De man knielt voor haar en penetreert haar. Zij trekt haar benen op en wikkelt ze om zijn lichaam heen. Zo staat de vagina wijd open terwijl hij in haar stoot. Dit standje is vooral leuk voor ervaren koppels, bij en onervaren vrouw gaat de penetratie al snel te diep. Zij moet zich ook goed kunnen ontspannen en zich overgeven aan zijn ritme en de diepte van zijn penetratie. Dit standje kan ook anaal, maar alleen als je allebei ruimschoots ervaring hebt. De man moet dan voorzichtig zijn dat hij niet te diep gaat en zij moet zich voldoende kunnen ontspannen om de penis toe te laten. Niet voor beginners, dus!

Bekijk meer standjes en bekijk ook eens het standje de millennium uitdaging.

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen