De millennium uitdaging
De millennium uitdaging
1 min. leestijd

De millennium uitdaging

Ken jij het standje de millennium uitdaging al? Dit acrobatische standje is echt een uitdaging. De vrouw moet heel sterk zijn in haar benen om het vol te kunnen houden. De man staat achter de vrouw, dus je kunt elkaar niet zien of zoenen tijdens het vrijen. Geen van beiden kunnen haar clitoris bereiken, dus voor een orgasme bij de vrouw zijn andere standjes beter. Wel kan hij haar borsten strelen en masseren. Deze houding vraagt om veel oefening; het zal niet meteen lukken. Voordeel is dat je het overal kan doen, als je maar een krukje of stoel hebt. Je kunt het dus overal doen, als afwisseling op het vrijen in bed. Je hoeft er ook niet helemaal voor uit de kleren, dus het is perfect voor een vluggertje tussendoor als je weinig tijd hebt. Kans is dat de vrouw dan de houding vast kan houden tot hij zijn orgasme beleeft.

Beschrijving van het standje de millennium uitdaging:

Zij gaat gehurkt zitten op een iets verlaagde ondergrond, zoals een stoel of een krukje, en rust met haar ellebogen op haar bovenbenen. Haar billen en bekken komen daardoor omhoog, zodat de man bij haar naar binnen kan. Hij kan haar billen strelen of voorzichtig een vinger in haar anus steken voor extra stimulatie. Hij is dominant bij dit standje en bepaalt het ritme en de bewegingen. De vrouw moet alleen de houding kunnen vasthouden, maar dat valt nog niet mee, je moet echt heel sterk zijn in je benen om dit lang te doen. Als de man wil klaarkomen in deze positie, moet hij dus snel zijn of je moet het doen na een ander, meer ontspannen standje, zodat de man al op het randje van een orgasme is. Wie durft?

Bekijk meer standjes en bekijk ook eens het standje de reünie.

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen