De reünie
De reünie
1 min. leestijd

De reünie

Ken jij het standje van de reünie al? Dit is weer een verticaal standje, waarbij beide partners rechtop zitten. Het is niet moeilijk of ingewikkeld en je kunt het overal doen: in de woonkamer, de keuken of de badkamer, net waar je zin in hebt. Een leuke afwisseling met horizontale standjes en om het eens ergens anders te doen dan in bed. Het is best lang vol te houden, omdat je allebei zit, dus het vergt niet veel van je lichaam. De man zit achter de vrouw, je kunt elkaar dus niet aankijken en zoenen in deze positie. Wel heeft de man ruimte om de vrouw overal te strelen, hij kan van achterlangs haar borsten, buik en clitoris bereiken. Zij heeft ook beide handen vrij, zodat ze zichzelf klaar kan maken. Zij kan hem niet strelen of bij zijn testikels komen. Een zeer vrouwvriendelijk standje, dus, waarbij beiden tot een orgasme kunnen komen.

Beschrijving van het standje de reünie:

De man gaat op een stoel zitten en zij gaat omgekeerd op hem zitten, met haar rug naar hem toe.Zo kan ze zijn penis naar binnen leiden. Beide partners kunnen bewegen in deze houding, dus er is niemand dominant en als je samen een goed ritme vindt, kun je tegelijkertijd klaarkomen. Hij kan in haar stoten en zij kan met haar voeten stevig op de grond op en neer bewegen. Het wordt nog spannender als hij toch de leiding neemt en met zijn handen haar heupen vastpakt en haar lichaam over zijn penis beweegt. De vrouw kan zich dan volledig overgeven aan haar orgasme, zonder iets te hoeven doen!

Bekijk meer standjes en bekijk ook eens het standje de kaars.

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen