De kaars
De kaars

Ken jij het standje de kaars al? Bij dit standje heb je een prachtig uitzicht op elkaars lichaam en het is niet moeilijk of inspannend. De man kan zelfs de penis in de vagina zien bewegen.Dit is ongekend opwindend. Hij zit op zijn knieën, dus je moet een zachte ondergrond hebben, zoals een bed of een dik tapijt. In deze houding kan de man de vrouw overal strelen; haar buik, haar borsten, haar tepels en haar clitoris. Zij op haar beurt heeft ook haar handen vrij, zodat ze zichzelf kan bevredigen of met haar vingers haar schaaamlippen kan spreiden terwijl de man haar clitoris stimuleert. Zoenen wordt moeilijk in deze positie, maar je kunt wel elkaars gezicht zien en elkaar aankijken. De man is dominant bij dit standje; hij bepaalt hoe diep de penetratie is en het ritme.

Beschrijving van het standje de kaars:

De vrouw gaat op bed liggen met haar benen in de lucht. Hij gaat met zijn gezicht naar haar toe geknield zitten. Zo kan hij haar penetreren en gaan bewegen. Zij kan zich vasthouden aan zijn bovenbenen of met zichzelf aan de slag gaan. Je kunt dit standje makkelijk afwisselen met andere houdingen waarbij de vrouw op haar rug ligt. De vrouw kan bijvoorbeeld ook haar benen op zijn schouders leggen, haar voeten op het bed zetten of haar benen om het lichaam van de man heen wikkelen. Heerlijk als je veel tijd hebt en langzaam en lekker samen tot een orgasme wilt komen!

Bekijk meer standjes en bekijk ook eens het standje de vrouw bovenop.

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen