De vrouw bovenop
De vrouw bovenop
1 min. leestijd

De vrouw bovenop

Ken jij het standje de vrouw bovenop al? Dit is een verrukkelijk standje waarbij je elkaar lichaam helemaal voelt, als bij een body-to-body massage. Je kunt heerlijk tegen elkaar aan kronkelen om elkaar nog meer op te winden. Het is ook een heel intiem standje, je kunt elkaars ogen van dichtbij zien en uitgebreid zoenen. Het is relaxed, ontspannen en je kunt het heel lang volhouden. De penis komt niet heel diep, zodat ook groot geschapen mannen zich helemaal kunnen laten gaan zonder bang te hoeven zijn dat ze te diep stoten. Ook voor de kleinere maten is het ideaal, de vagina is vernauwd in deze positie, zodat de man meer voelt. Je kunt elkaars hele lichaam strelen en voelen. Het enige nadeel is dat de clitoris van de vrouw voor geen van beide partners bereikbaar is, dus haar orgasme zal bij een ander standje plaats moeten vinden.

Beschrijving van het standje de vrouw bovenop:

De man gaat liggen met zijn benen iets gespreid. De vrouw komt op hem liggen met haar benen tegen elkaar en leidt zijn penis bij zichzelf naarbinnen. Dit vergt enige moeite en een goede navigatie, want de penis moet een hoek maken. De man kan natuurlijk ook met zijn handen zijn penis naar binnen manouvreren. Is het eenmaal gelukt, dan kan de vrouw gaan bewegen. De man kan ook de vrouw bij haar heupen vastpakken en haar over zijn penis heen bewegen. Beiden kunnen dus dominant zijn in deze houding, en als de één van de partners moe wordt, kan de ander het overnemen. Urenlang vrijplezier gegarandeerd!

Bekijk meer standjes en bekijk ook eens het standje de verliefde pretzel.

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen