De verliefde pretzel
De verliefde pretzel
1 min. leestijd

De verliefde pretzel

Ken jij het standje de verliefde pretzel al? Weer een verticaal standje waarbij beide partners op hun knie zitten en beiden kunnen bewegen. Het ziet er wat ingewikkeld uit, maar als je de smaak te pakken hebt, is het een hele ervaring. Je kunt elkaar diep in de ogen kijken en ook uitgebreid zoenen en strelen. Dat amaakt het standje zeer innig en intiem. De penis komt niet heel diep in deze positie, en de vrouw bepaalt deels de bewegingen, dus het is een heel vrouwvriendelijk en gelijkwaardig standje. Grote mannen hoeven niet voorzichtig te zijn in deze houding en kleinere voelen meer dan bij de meeste andere standjes, omdat de vagina nauwer wordt. De clitoris van de vrouw is door haarzelf bereikbaar, dus ze kan zichzelf tot een orgasme brengen tijdens het vrijen.

Beschrijving van het standje de verliefde pretzel:

Beide partners gaan op één knie zitten met hun gezichten naar elkaar toe. Hun andere been vouwen ze om hun partner heen, zodat ze kunnen steunen op hun voet. Nu kunnen ze samen heen en weer gaan bewegen. De man kan de borsten en de rug van de vroow strelen en zij kan hem met haar ene hand onder zijn testikels kriebelen of ze masseren. Dat laatste maakt het orgasme voor de man heftiger en hij komt ook sneller klaar, zodat de vrouw er af en toe even mee moet stoppen om zijn orgasme uit te stellen. Maar dan volgt er ook een explosie die zijn weerga niet kent!

Bekijk meer standjes en bekijk ook eens het standje de kruiwagen.

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen