De kruiwagen
De kruiwagen
1 min. leestijd

De kruiwagen

Ken jij het standje de kruiwagen al? Je hoeft het plaatje van dit standje maar te bekijken om te weten waar de naam vandaan komt. Het is wel nogal acrobatisch en zeer vermoeiend, dus je kunt het beter afwisselen met een andere houding. De man draagt een groot deel van het gewicht van de vrouw, dus hij moet sterke armen hebben. Het is een verticale houding, dus het beste is om dit te combineren met een liggende variant om even uit te rusten. Je kunt elkaar niet aankijken of zoenen in deze positie, maar de man heeft wel een prachtig uitzicht op de billen van de vrouw. Hij kan ook zien hoe de penis in de vagina beweegt, wat het extra opwindend maakt. De man heeft beide armen nodig om de vrowu vast te houden, en zij rust op haar ellebogen, zodat er geen mogelijkheid is om de clitoris te stimuleren. Haar orgasme zal dus eerder liggend plaatsvinden.

Beschrijving van het standje de kruiwagen:

Zij knielt voor het bed, of de bank, of een luie stoel en leunt voorover op haar ellebogen. Hierdoor komen haar billen omhoog, waardoor haar vagina wijd open staat. Nu kan hij achter haar komen staan en haar voeten vastpakken, zodat haar bekken nog meer omhoog komt. Nu kan hij haar makkelijk penetreren en in haar stoten. De man is dominant; hij bepaalt de diepte van de penetratie en hoe snel de beweging gaat. De vrouw is passief en kan zich alleen maar overgeven, ze heeft geen invloed op de bewegingen. Een beetje avontuurlijk? Dan is het de moeite waard!

Bekijk meer standjes en bekijk ook eens het standje de zeemeermin.

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen