De zeemeermin
De zeemeermin
1 min. leestijd

De zeemeermin

Ken jij het standje de zeemeermin al? Bij dit standje staat de man rechtop en de vrouw ligt horizontaal. Hij heeft de controle over alle bewegingen, hoe hard hij stoot, hoe diep hij penetreert en hoe snel. Hij is dus dominant en zij passief. Wel heeft ze beide handen vrij en haar clitoris ligt bloot, zodat ze zichzelf met beide handen kan bevredigen of haar borsten strelen.Ze kan ook de rug en de billen van de man strelen. Je kunt elkaar wel aankijken in dit standje, want je bent met je gezicht naar elkaar toe gekeerd, maar zoenen lukt niet in deze positie. De man kan de vrouw niet strelen, omdat hij haar benen vast heeft en dus zijn handen niet vrij heeft. De penis gaat diep bij dit standje, dus zwaar geschapen mannen moeten een beetje uitkijken dat ze in hun enthousiasme niet te hard gaan stoten.

Beschrijving van het standje de zeemeermin:

Zij gaat op haar rug liggen op het bed, de bank , de tafel, de bar of een andere iets verhoogde en zachte ondergrond. Ze steekt haar benen omhoog in de lucht. Hij komt voor haar staan en glijdt bij haar naarbinnen, wat heel makkelijk gaat in deze houding. Nu kan hij op zijn eigen ritme dieper of minder diep in haar stoten, zij hoeft niets te doen, behalve haar borsten en clitoris strelen. Je komt zo makkelijk tot een gelijktijdig orgasme, zeker als je al op elkaar ingespeeld bent. Voor de beginners is het nog even oefenen!

Bekijk meer standjes en bekijk ook eens het standje de L.

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen