De L; een lekker standje voor in de parenclub of voor thuis!
De L

Ken jij het standje de L al? Dit is een heel intiem standje waarbij je elkaars lichaam helemaal voelt. Je kunt elkaar alleen niet aankijken of zoenen tijdens het vrijen in deze positie. De vrouw is de baas; zij maakt de bewegingen en de man moet zich kunnen overgeven. Het is niet moeilijk of ingewikkeld en je wordt er ook niet snel moe van. Ideaal dus als je eens tijd en zin hebt om langzaam en langdurig met elkaar te vrijen. Hij heeft een prachtig uitzicht op haar rug en billen, en kan haar daar ook strelen. Hij kan alleen niet bij haar borsten of clitoris in deze houding, dus haar orgasme zal op een andere manier moeten plaatsvinden. Zij kan hem niet strelen of aanraken, omdat ze met haar gezicht naar zijn voeten zit en zich met haar handen en armen vast moet houden en kracht moet zetten om heen en weer te bewegen over zijn penis.

Beschrijving van het standje de L:

Hij gaat op het bed, de bank of de vloer zitten met zijn benen voor zich uitgestrekt. Zij gaat op haar buik op hem liggen, met haar gezicht van het zijne af. Zo kan ze zijn penis naar binnen leiden. Dit is niet heel eenvoudig bij dit standje, dus je moet even de tijd nemen voordat de penis goed in de vagina zit. Als het niet meteen lukt, gewoon oefenen, dan gaat het straks vanzelf. Zij kan nu heen en weer gaan bewegen en zich afzetten met haar handen en armen. De penis komt niet heel diep bij dit standje, dus het is heel geschikt voor beginners en ook voor zwaar geschapen mannen. Ook voor anale penetratie is dit standje heel prettig. Zij is immers de baas en bepaalt hoe diep hij gaat en hoe snel. Ook ligt ze in een ontspannen houding, wat heel belangrijk is bij anale seks. Wel glijmiddel gebruiken!

Bekijk meer standjes en bekijk ook eens het standje de Spaanse omelet.

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen