De Spaanse omelet
De Spaanse omelet
1 min. leestijd

De Spaanse omelet

Ken jij het standje de Spaanse omelet al? Weer een standje waar de vrouw nu eens dominant is in plaats van de man. Zij berijdt hem, dus zij bepaalt de bewegingen, hoe diep de penis komt en het ritme. Het is een zittend standje en je bent van elkaars gezicht afgewend, dus je kunt elkaar niet aankijken of zoenen. De man kan wel met één hand de borsten en de buik van de vrouw strelen, met de andere moet hij zich in evenwicht houden. Zij leunt op haar handen en gebruikt haar armen om kracht te zetten op de penetratie, dus zij kan hem niet strelen. Ook haar clitoris komt niet aan bod in deze positie, dus als je samen klaar wilt komen, moet je een ander standje proberen. Wel is deze houding heel geschikt voor anale penetratie; zij bepaalt immers hoe diep de penis komt en hoe snel ze stoot. Extra spannend is dat de man in deze houding de penis in de vagina kan zien bewegen, wat het zeer opwindend maakt.

Beschrijving van het standje de Spaanse omelet:

Hij gaat zitten op het bed of een andere zachte ondergrond en strekt zijn benen voor zich uit. Zij zet zich op hem met haar rug naar hem toe, en steunt op haar handen en knieën. Nu kan ze de penis naar binnen laten komen en hem berijden. Ze gebruikt haar handen en armen om zich af te zetten en zo de kracht, de diepte en het ritme van de penetratie te bepalen. Hij hoeft niets te doen en hij heeft ook nog een mooi uitzicht op haar bilpartij. Tip voor de vrouw: leg een kussen onder je knieën als je dit op de grond doet en niet in bed, dan houd je het langer vol.

Bekijk meer standjes en bekijk ook eens het standje de antilope.

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen