De antilope
De antilope
1 min. leestijd

De antilope

Ken jij het standje de antilope al? Dit is echt een moeilijk standje, wat wel ontzettend lekker is, omdat de penetratie voor beiden heel goed voelt. De man draagt alleen het volledige gewicht van de vrouw, dus hij moet een beer van een vent zijn en zij als een pluisje zo licht. Niet voor iedereen weggelegd, dus. Het is iets minder moeilijk als of de man of de vrouw met de rug tegen een muur leunt. Je kunt het overal doen en vooral in de badkamer onder de douche is het leuk. Je kunt elkaar helemaal voelen, elkaar aankijken en elkaar zoenen. Je kunt alleen elkaar niet strelen, omdat je je aan elkaar vast houdt. De man is dominant in deze houding, de vrouw moet zich alleen goed vasthouden. Hij bepaalt hoe diep de penis naar binnen stoot en hoe snel. Haar clitoris komt niet echt aan bod bij dit standje, dus voor haar orgasme moet je een ander standje kiezen. Afwisselen is een must bij deze houding, want hoe sterk je ook bent, dit houd je niet lang vol. Je kunt dus beginnen met een wat rustiger standje en als hij tegen een orgasme aanzit, deze positie aannemen. Dan kan hij toch op deze manier in haar klaarkomen.

Beschrijving van het standje de antilope:

De man staat op de grond, met zijn knieën los en zijn benen ietsje gespreid, zodat hij zijn evenwicht kan bewaren. De vrouw komt voor hem staan en hij tilt haar bij haar heupen op, terwijl zij haar benen en armen om hem heen wikkelt. Nu kan hij gaan stoten of haar met zijn handen en armen over zich heen bewegen. Intussen kun je heerlijk intiem zoenen en elkaar diep in de ogen kijken. Het is dus ook nog eens heel romantisch!

Bekijk meer standjes en bekijk ook eens het standje de schildpad.

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen