De schildpad
De schildpad
1 min. leestijd

De schildpad

Ken jij het standje de schildpad al? Dit bijzondere standje is alleen weggelegd voor stellen die allebei lenig zijn, anders lukt het niet. Het is wel lekker en intiem, want je voelt elkaars lichaam van heel dichtbij, als bij een body-to-body massage. Je kunt elkaar alleen niet aankijken of zoenen, want de vrouw zit achter de rug van de man. De vrouw heeft haar handen niet vrij om de man te strelen omdat ze zich moet vasthouden aan haar voeten. Hij daarentegen heeft alle ruimte om haar borsten en buik te strelen en haar clitoris te stimuleren. Als je samen wilt klaarkomen, is het ideaal. Wat je vooral nodig hebt, zijn sterke buikspieren en lenige bovenbenen. Je leunt namelijk allebei in een zittende positie naar voren. Daarbij span je je buikspieren aan en moeten de spieren van je bovenbenen lang zijn. Als je wilt uitproberen of het lukt, probeer dan eens vanuit een staande positie met je vingers naar je tenen te reiken. Als je de grond kunt raken, is dit een standje voor jullie!

Beschrijving van het standje de schildpad:

Hij gaat zitten met zijn benen ietsje los en gespreid voor zich uit. Zij gaat met haar rug naar hem toe op zijn bovenbenen zitten. Beiden leunen voorover, zodat de penis in de vagina kan. De vrouw houdt zich vast aan zijn voeten. Nu kan hij gaan stoten en bewegen. Hij is dominant in deze positie en bepaalt het ritme en de diepte van de penetratie. Intussen heeft hij zijn handen vrij om al haar lekkere plekjes te strelen en haar clitoris te stimuleren. Een feest voor twee!

Bekijk meer standjes en bekijk ook eens het standje de halve kruiwagen.

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen