De halve kruiwagen; een standje voor in de parenclub of voor thuis!
De halve kruiwagen
1 min. leestijd

De halve kruiwagen

Ken jij het standje de halve kruiwagen al? Dit standje is alleen voor je weggelegd als de vrouw lenig en sterk is. Het vergt nogal wat van haar bovenbenen en haar uithoudingsvermogen om dit lang vol te houden. Je kunt elkaar niet aankijken of zoenen, de man zit namelijk op zijn knieën achter de vrouw. Het beste is dus om dit in bed te doen of met een kussen onder je knieën, anders kun je de volgende dag niet lopen. Zij kan hem niet aanraken of strelen in deze houding, omdat ze zich met haar armen en handen moet ondersteunen. Hij kan haar ook niet strelen, behalve over haar rug en haar billen, die er trouwens wel heel aanlokkelijk uitzien vanuit dit standje.Ook kan hij zien hoe de penis in de vagina beweegt, wat zeer opwindend is. De man is dominant in deze positie, de vrouw hoeft alleen de houding vast te houden en zich te laten nemen. Hij kan niet alleen stoten, maar ook nog haar heupen vastpakken om haar over zich heen te bewegen.

Beschrijving van het standje de halve kruiwagen:

De vrouw gaat op handen en knieën zitten en strekt één been opzij in de hoogte. Hier moet je lenig voor zijn en je bovenbeenspieren moeten getraind zijn. De man komt op zijn knieën achter haar zitten en penetreert haar. De vagina is strak bij dit standje, dus dat kan even oefenen zijn. Nu kan hij in haar gaan stoten en zijn bekken heen en weer bewegen om haar G-plek te stimuleren. Haar clitoris speelt niet mee in deze houding, geen van beide partners kunnen erbij. Haar orgasme zal dus op een andere manier bereikt moeten worden, maar daar zijn gelukkig ook genoeg standjes voor en natuurlijk heeft de man ook zijn mond en zijn vingers!

Bekijk meer standjes en bekijk ook eens het standje de zijdeur  of de sexy v

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen