De sexy V
De sexy V
1 min. leestijd

De sexy V

Ken jij het standje de sexy V al? Deze houding is niet alleen spannend en avontuurlijk, maar laat ook een diepe penetratie toe. De man is bij dit standje dominant en bepaalt het ritme van de bewegingen. Als vrouw moet je je dus wel klaar voor zijn om je helemaal over te geven en je moet ook een beetje lenig zijn. De man moet voorzichtig zijn dat hij niet te hard stoot, vooral in het begin. Naarmate je als vrouw ontspannender wordt, kan hij er dieper in en kan hij ook harder en sneller stoten. In deze positie kun je ook makkelijk even een vluggertje doen, als je ineens tussendoor zin krijgt. Je hoeft namelijk niet alles uit te trekken. Een aanrader voor de lunchpauze!

Beschrijving van het standje: de sexy V

In deze houding gaat de vrouw liggen op een hoog oppervlak, zoals het aanrecht of een tafel, met haar billen op de rand. Zij spreidt haar benen en hij gaat ertussen staan. Vervolgens legt zij haar benen op zijn schouders en kan hij haar penetreren. Het voordeel is dat je elkaar goed kunt zien en in deze positie kan de man ook de borsten en tepels van de vrouw strelen. De vrouw heeft haar handen vrij om haar clitoris te stimuleren. Verder is het enorm spannend om het eens niet in bed te doen, maar op de keukentafel, het aanrecht of je bureau. Een avontuur voor twee!

Bekijk meer standjes en bekijk ook eens het standje de wilde rodeo.

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen