De wilde rodeo
De wilde rodeo
1 min. leestijd

De wilde rodeo

Ken jij de wilde rodeo al? Voor dit standje moet je als man wel een beetje lenig zijn en sterke armen hebben. De vrouw zit bovenop, dus zij heeft de controle over de bewegingen en de diepte van de penetratie. Het is een heerlijke positie om elkaar tijdens het vrijen diep aan te kijken en te zoenen en de vrouw kan de man strelen.

Beschrijving van het standje de wilde rodeo:

De man gaat zitten in kleermakerszit en ondersteunt zichzelf met zijn armen naar achteren. De vrouw gaat op hem zitten en beweegt op en neer of in een draaiende beweging. De man kan ook met zijn rug tegen een muur leunen als zijn armen moe worden. Dan kan hij de vrouw ook strelen, haar borsten pakken of haar clitoris stimuleren.

De vrouw is bij dit standje dominant, dat heeft het voordeel dat zij bepaalt. Heel geschikt dus als je er als man op kickt om gedomineerd te worden. Ook heel prettig voor stellen die nog aan elkaar moeten wennen, de vrouw kan hierbij de penetratie langzamer dieper of minder diep laten gaan, naar gelang ze dit wil. Verder is dit standje handig als je als man groot geschapen bent en zeker wilt zijn dat je niet te diep stoot. Zij heeft namelijk alles in de hand. Minder geschikt dus als je als man dominant wilt zijn, lijkt het. Maar laat je eens gaan en geef jezelf over, dan kun je verzekerd zijn van een wilde rit, want zij wordt helemaal gek. De ervaring van je leven!

Bekijk meer standjes en bekijk ook eens het standje ineengevlochten.

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen