Ineengevlochten
Ineengevlochten
1 min. leestijd

Ineengevlochten

Ken jij het standje ineengevlochten al? Bij dit standje kun je elkaar helemaal zien en je kunt ook zien hoe de penis in de vagina beweegt. Heel opwindend, dus. Het ziet er wat ingewikkeld uit, maar het is ideaal als je als man een grote penis heb of als vrouw een nauwe vagina. De penetratie is namelijk niet heel erg diep. Verder voelen jullie je lichaam heel dicht bij elkaar, en de bewegingen worden door beiden bepaald. Geen van tweeën is dus dominant en dat kan heel lekker zijn.

Beschrijving van het standje ineengevlochten:

De man gaat achterover zitten en steunt op zijn armen. Hij leunt licht naar links of naar rechts en spreidt zijn benen, zodat zij ertussen kan. De man houdt zijn ene been lichtjes naar achteren dubbelgebogen en slaat de andere om zijn partner heen. Zij op haar beurt gaat liggen en omhelst hem met haar benen. Beiden kunnen nu bewegen en dit is erg prettig als je allebei een goed ritmegevoel hebt, het voelt als een soort schommel.

Het is even oefenen om in elkaars ritme te komen, maar als het jullie lukt, leer je elkaars lichaam goed kennen en raak je op elkaar ingespeeld bij het uitvoeren van deze positie. Het is een soort liefdesdans! Zoenen is geen onderdeel van deze houding, maar jullie kunnen elkaar wel diep in de ogen kijken en voelen hoe jullie lichamen tegen elkaar aan bewegen, alsof je elkaar masseert. Een relaxte positie, ook als je moe bent of het rustig wilt houden voordat je aan een wat wilder standje begint, en lang vol te houden voor beide partners. Ideaal voor de zondagochtend!

Bekijk meer standjes en bekijk ook eens het standje de oester.

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen