De oester; een lekker standje voor in de parenclub of voor thuis!
De oester

Ken jij het standje de oester al? Deze positie lijkt wel op het bekende missionaris-standje, maar is net even anders. Als vrouw moet je hier behoorlijk sterke benen voor hebben, en als de man heel groot en zwaar gebouwd lichaam heeft, is het lastig te doen. Toch is het een heerlijke positie waarbij beide partners de bewegingen en de diepte van de penetratie bepalen. De vrouw tilt de man namelijk op, waardoor zij ook stotende bewegingen kan maken.

Beschrijving van het standje de oester:

Je gaat liggen in de missionarispositie, dus de vrouw op haar rug met haar benen gespreid, en de man bovenop haar, tussen haar benen. Van daaruit trekt zij haar benen op, zet haar voeten stevig neer en duwt hem met haar dijen en bekken omhoog, zodat ze hem als het ware opheft tijdens de penetratie. Dit vergt sterke dij- en bilspieren en is niet goed lang vol te houden, dus dit standje is vooral een leuke afwisseling met andere houdingen die afgeleid zijn van de missionaris-positie.

Spannender is het nog als de man de armen en handen van de vrouw boven haar hoofd vastpakt, dan is hij namelijk dominant terwijl de bewegingen toch door beiden bepaald worden. Hij kan in deze positie ook aan haar haren trekken, ook heel prettig als je van een beetje bondage houdt. Een ander voordeel is dat je elkaar aan kunt kijken en zoenen tijdens het vrijen in deze positie. Het is makkelijker dan je denkt!

Bekijk meer standjes en bekijk ook eens het standje de worm.

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen