De worm
De worm

Ken jij het standje de worm al? Ondanks de wat onappetijtelijke titel van deze positie is hij heel aangenaam voor allebei de partners. Het is ook een rustig standje, voor als je moe bent of de ejacualtie lang wilt uitstellen. Een nadeel is dat je elkaar niet kunt zien, zoenen of aankijken, maar dat kan ook lekker zijn.De man kan in deze houding wel de billen van de vrouw strelen of erin knijpen. Als ze nat genoeg is, kan hij ook haar anus stimuleren of er voorzichtig een vinger in steken. Hij voelt dat laatste ook aan zijn penis, dus voor hem is het extra spannend op die manier. Ook kan hij haar bij haar heupen grijpen om meer controle te hebben en haar op en neer te bewegen. Bij deze houding is de vrouw namelijk dominant; zij bepaalt het ritme en de diepte van de penetratie.

Beschrijving van het standje de worm:

De man gaat op zijn rug liggen en spreidt zijn benen. De vrouw legt zich omgekeerd op hem neer, dus met haar gezicht naar zijn voeten. Het handigste is het als de vrouw eerst omgekeerd op de man gaat zitten en zich laat penetreren, om vervolgens langzaam naar beneden te glijden totdat ze op hem ligt en dan een stotende of draaiende beweging gaat maken. Voor de man is het een lekkere positie als hij van dominantie bij de vrouw houdt en ook als hij moe is, hij hoeft namelijk niets te doen, behalve zich laten verwennen!

Bekijk meer standjes en bekijk ook eens het standje het nirwana.

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen