Het Nirwana
Het Nirwana
1 min. leestijd

Het Nirwana

Ken jij het standje het nirwana al? Dit is een heerlijk standje als je elkaars lichaam goed wilt voelen en body-to-body massage lekker vindt. Ook kun je in deze houding elkaar aankijken en zoenen. Het is niet moeilijk en vooral heel geschikt als je de vagina nauwer wilt maken, bijvoorbeeld als de man een wat kleinere penis heeft. De man is in deze positie dominant en hij bepaalt voornamelijk het ritme van de bewegingen en de diepte van de penetratie. Deze positie kun je een hele tijd volhouden en je hoeft er niet lenig of sterk voor te zijn.

Beschrijving van het standje het nirwana:

Zij gaat op haar rug liggen met haar benen gesloten, dus tegen elkaar aan. Ze legt haar handen boven haar hoofd, zodat ze een totale overgave beleeft. De man penetreert haar tussen haar benen. Als dat niet meteen lukt, kun je het beste starten vanuit de missionaris-positie, waarbij zij haar benen spreidt en hij in haar glijdt. Vervolgens kan zij haar benen tussen die van de man leggen. Je kunt elkaar heerlijk zoenen in deze positie en elkaar diep in de ogen kijken. Ook is het een tikje Bondage & Domination; de man kan de handen van de vrouw vastgrijpen boven haar hoofd of om nog een beetje verder te gaan aan haar haar trekken. Zo heeft hij de totale controle en kan zij zich volledig overgeven aan zijn lusten!

Bekijk meer standjes en bekijk ook eens het standje de appel van newton.

 

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen