De appel van Newton
De appel van Newton
1 min. leestijd

De appel van Newton

Ken jij het standje de appel van Newton al? Waar dit standje zijn naam van heeft gekregen, is onbekend, maar het is wel heel lekker als je een beetje avontuurlijk bent en het ook weleens niet in bed wilt doen. Het is ook ideaal voor een vluggertje tussendoor, je hoeft namelijk niet helemaal uit de kleren. Je kunt elkaar goed aankijken en zoenen en de penetratie is diep. Je hebt er een hoge ondergrond voor nodig, zoals een tafel, het aanrecht of je bureau.De man staat in deze positie en bepaalt ook het ritme en de diepte van de penetratie, die groot is in deze houding. De positie lijkt op de sexy V, maar is veel intiemer en jullie lichamen zijn ook beter met elkaar in contact.

Beschrijving van het standje de appel van Newton:

De vrouw gaat op de tafel, het aanrecht of het bureau liggen, met haar billen precies op de rand en haar benen gespreid en opgetrokken met haar voeten op de ondergrond. De man komt tussen haar benen staan en penetreert haar, terwijl zij haar benen om zijn nek wikkelt. Hij kan op deze manier diep stoten en de vrouw ligt in volledige overgave. Ook kan hij haar buik en borsten strelen en haar tepels masseren. Intussen kan de vrouw zelf haar clitoris stimuleren om een gezamenlijk orgasme te bereiken. Hij moet alleen oppassen dat hij niet door zijn knieën zakt als hij klaarkomt!

Bekijk meer standjes en bekijk ook eens het standje het bladerdeeg.

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen