Het bladerdeeg
Het bladerdeeg
1 min. leestijd

Het bladerdeeg

Ken jij het standje het bladerdeeg al? Dit standje is lekker als je elkaars lichaam heel goed en intiem wilt voelen.Je ligt namelijk heel dicht bij elkaar en je kunt elkaar aankijken en zoenen. Ook maakt deze positie de vagina nauwer, zodat de man de penetratie beter voelt. Heel geschikt als je een maatje kleiner hebt. Maar ook groot geschapen mannen kunnen hier plezier aan beleven, omdat ze in deze houding niet bang hoeven te zijn dat ze te diep stoten. De vrouw is in deze positie dominant, zij bepaalt de diepte van de penetratie, het ritme en de bewegingen.

Beschrijving van het standje het bladerdeeg:

De man gaat op zijn rug liggen, met zijn benen uitgestrekt naar beneden. De vrouw gaat op haar buik op hem liggen met haar benen lichtjes gespreid en laat zich door hem penetreren. Dit vergt enige oefening, de vagina is zo minder makkelijk te vinden en te penetreren voor de man. Jullie navigatie moet dus goed zijn en de vrouw kan een beetje meehelpen door met haar hand de penis in de juiste richting te sturen. Lig je eenmaal goed, dan kan zij op en neer gaan of met een draaiende beweging de penis van de man stimuleren. Intussen houd je elkaar vast, streelt elkaar, of kijkt diep in elkaars ogen. De vrouw kan zo ook bij haar clitoris, ze hoeft haar armen namelijk niet te gebruiken. Een heel teder standje!

Bekijk meer standjes en bekijk ook eens het standje de aap.

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen