De aap; een lekker standje voor in de parenclub en voor thuis!
De aap

Ken jij het standje de aap al? Dit is een wat acrobatisch standje en als vrouw moet je behoorlijk sterk zijn in je benen om het lang vol te houden. De man moet lenig zijn, anders lukt het ook niet. Het staat wel garant voor optimale penetratie en is ook gewoon heel spannend om te doen. Een nadeel is dat je elkaar niet kunt zien of zoenen, je zit namelijk van elkaar afgekeerd. Wel kan de man de vagina van de vrouw en haar billen heel goed zien, wat heel opwindend kan zijn.

Beschrijving van het standje de aap:

De man gaat op zijn rug liggen, trekt zijn benen op tot naast zijn oren en spreidt ze lichtjes. Zij gaat met haar rug naar hem toe op hem zitten zodat hij bij haar naar binnen kan. Zij kan vervolgens op en neer gaan bewegen door haar dijspieren te gebruiken. Als zij ervan houdt om dominant te zijn, kan het een wilde rit worden, zeker als ze het een tijdje vol weet te houden. Ze kan namelijk over de hele penis heen bewegen, dus van de eikel tot aan de schacht. Om hem te plagen, kan ze ook tussendoor af en toe even stoppen, wat zorgt voor een heftiger orgasme bij de man. Deze positie is ook prettig als je van anale seks houdt, de vrouw heeft immers de controle en in deze houding staat ook haar anus open, zodat hij er makkelijker in kan. Wel glijmiddel gebruiken!

Bekijk meer standjes en bekijk ook eens het standje de vlinder.

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen