De vlinder; een lekker standje voor in de parenclub of voor thuis!
De vlinder
1 min. leestijd

De vlinder

Ken jij het standje de vlinder al? Bij dit standje is de man dominant en hij kan ook overal makkelijk bijkomen met zijn handen, om de borsten en clitoris vande vrouw te strelen. Het is vooral leuk als je eens niet op de bank of in bed wil vrijen, maar bijvoorbeeld op de keukentafel, het aanrecht, of je bureau. De penetratie is diep en de man gebruikt zowel zijn heupen als zijn handen om in de vrouw te bewegen. Een beetje biceps is dus wel gewenst om dit lang vol te houden. Een alternatief is om het standje af te wisselen met een andere houding waarbij hij zijn armen minder belast.

Beschrijving van het standje de vlinder:

De vrouw gaat liggen op een hoge ondergrond, zoals een tafel, met haar billen precies op de rand. Zij spreidt haar benen en hij gaat er tussen staan om bij haar binnen te dringen. Dan pakt hij haar heupen en trekt ze omhoog, zodat ze met haar billen boven de ondergrond op haar schouders ligt. Vervolgens kan de man in haar stoten, maar hij kan ook zijn handen gebruiken en haar vastpakken om haar over hem heen te laten bewegen. Daarbij heeft hij alle controle in deze positie. Het standje kan trouwens ook worden uitgevoerd op een bed, maar dan moet hij echt een behoorlijke schouderpartij hebben. Hij moet de vrouw namelijk veel verder omhoog trekken. Op naar de sportschool!

Bekijk meer standjes en bekijk ook eens het standje de klauteraar.

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen