De klauteraar
De klauteraar
1 min. leestijd

De klauteraar

Ken jij het standje de klauteraar al? De naam van dit standje is een beetje misleidend, het is namelijk de vrouw die moet klauteren en niet de man. Je moet er allebei sterk voor zijn, want je gebruikt al je spieren heel intensief. Vooral ook leuk als je het in de badkamer onder de douche wilt doen, of in de keuken, je hebt er namelijk geen ondergrond voor nodig zoals een bed of een tafel. Je kunt elkaar wel aankijken of zoenen, maar niet strelen, omdat je geen van beiden je handen of armen vrij hebt. Die heb je namelijk nodig om je aan elkaar vast te klemmen in deze behoorlijk heftige houding.

Beschrijving van het standje de klauteraar:

De man gaat staan, slaat zijn armen om de heupen van de vrouw en tilt haar op. Zo kan hij haar over zijn penis schuiven en als een lift op en neer laten gaan. De vrouw slaat haar benen om zijn heupen en klemt zich vast, terwijl ze haar armen gebruikt om zich beter vast te houden aan zijn schouders. Eventueel kan ze haar voeten op een ondergrond plaatsen, zoals een bed of een stoel, zodat haar beenspieren niet teveel belast worden.De man kan ook steun zoeken door bijvoorbeeld met zijn rug tegen een deur of muur te leunen. Dan is het makkelijker vol te houden, want dit is een veeleisende positie voor beide partners. Echte topsport voor de liefhebbers!

Bekijk meer standjes en bekijk ook eens het standje de rozenknop.

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen