De rozenknop
De rozenknop
0 min. leestijd

De rozenknop

Ken jij het standje de rozenknop al? Dit is een heel bijzonder standje wat niet veel mensen zullen kennen, maar heel opwindend kan zijn, zowel vaginaal als anaal. Het lijkt ingewikkeld, maar met enige oefening is het niet zwaar. De man is in deze positie in controle over de bewegingen en de diepte van de penetratie. Je kunt elkaar niet aankijken of zoenen in deze positie, maar de man kan wel de billen en de vagina van de vrouw goed zien. Zij heeft haar handen vrij om hem over zijn billen te strelen, erin te knijpen of zijn testikels te masseren. Als hij daarvan houdt, kan zij hem ook anaal penetreren door met veel glijmiddel een vinger in zijn anus te steken.

Beschrijving van het standje de rozenknop:

Hij gaat liggen op zijn rug, trekt zijn benen op een houdt ze lichtjes gespreid. Zij gaat op hem zitten met haar rug naar hem toe en laat hem naar binnen glijden. Hij grijpt haar met beide handen om haar middel en bepaalt zo de bewegingen en de diepte van de penetratie. Hij kan in deze houding ook haar anus binnendringen, maar alleen als zij voldoende opgerekt is met zijn vingers tijdens het voorspel, volkomen ontspannen is en er voor openstaat. Dan kan het met veel glijmiddel een heet en wild avontuur worden waar jullie allebei ongelooflijk van genieten!

Bekijk meer standjes en bekijk ook eens het standje de bamboe.

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen