De bamboe
De bamboe

Ken jij het standje de bamboe al? Dit standje is het lekkerste als je de ruimte hebt, zoals een groot bed. In een tent of op de bank is het moeilijk voor elkaar te krijgen. Niet dat het ingewikkeld is, maar je moet je allebei vrij uit kunnen strekken om het te doen. Je kunt elkaar zien en aankijken en jullie onderlichamen zijn dicht bij elkaar. Enige lenigheid bij de vrouw is wel noodzakelijk. De man is in deze positie meester over de bewegingen en de diepte van de penetratie. Deze laatste is groot: de vagina staat helemaal open in deze houding. Als je allebei van harde seks houdt, kun je flink stoten.

Beschrijving van het standje de bamboe:

De vrouw gaat op haar rug liggen en spreidt haar benen. Hij komt bovenop haar en zij slaat één been over zijn schouder. Nu kan het spel beginnen, hij penetreert haar en zij heeft beide handen vrij om hem te strelen. Hij kan haar buik en borsten strelen en zij kan met haar vingers bij haar clitoris, om zo een gelijktijdig orgasme teweeg te brengen. Hij kan ook haar handen boven haar hoofd vasthouden om er een bondage-achtig tintje aan te geven. Als vrouw moet je wel lenig genoeg zijn om je been in die houding te leggen, maar dan is het ook een feest voor twee!

Bekijk meer standjes en bekijk ook eens het standje de lepelhouding.

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen