De lepelhouding
De lepelhouding
1 min. leestijd

De lepelhouding

Ken jij het standje de lepelhouding al? De naam van dit standje zegt eigenlijk al genoeg, lepeltje lepeltje slapen doet bijna iedereen weleens. Het is een rustige, ontspannen en intieme houding die je lang vol kunt houden. De man kan in deze positie heel makkelijk bij de borsten en de clitoris van de vrouw, zodat je een gelijktijdig orgasme kunt beleven. Als je dat laatste nog nooit hebt meegemaakt, is hier je kans om het te proberen. Voor de man is het lekker omdat de vagina nauwer is in deze houding en hij dus meer voelt. De penetratie is niet heel diep in deze positie en hij is vooral geschikt als je langzaam en teder wil vrijen. Ook voor zwangere vrouwen is dit een prettige houding, omdat je op je zij ligt en dus niet je hele buik mee hoeft te torsen.

Beschrijving van het standje de lepelhouding:

De man en de vrouw gaan beiden op hun zij liggen, de man achter de vrouw. Beiden trekken hun knieën op en kruipen zo dicht mogelijk tegen elkaar aan. De man kan dan van achteren de vrouw penetreren met langzame stoten, zodat het vrijen zeer ontspannen is. Ook voor stellen die voor het eerst anale seks willen uitproberen is deze positie een goed beginpunt. De penis komt namelijk niet meteen zo diep, zodat de anus van de vrouw kan wennen aan de penetratie. De ontspannen houding draagt ertoe bij dat zij haar anus makkelijker open kan stellen. Wel veel glijmiddel gebruiken en met één vinger beginnen. Als zij zich prettig voelt met drie vingers, kun je als volgende stap dit standje proberen.

Bekijk meer standjes en bekijk ook eens het standje de brug.

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen