De brug
De brug

Ken jij het standje de brug al? Dit is een bijzonder acrobatisch standje en als man moet je echt super-lenig en sterk zijn. Ook voor de vrouw is het inspannend. Je zult dus waarschijnlijk even moeten oefenen en het kan alleen als je allebei ongeveer even groot bent, of de man iets groter. Voor de vrouw is dit standje fantastisch, de penetratie is diep en zij bepaalt hoe diep en hoe hard. Ze kan haar voeten stevig op de grond zetten en in een staande positie vrijen, dat maakt dit standje bijzonder, meestal is het de man die staat. Voor de man is het hard werken, het vergt wat oefening om dit lang vol te houden, want hij draagt haar volle gewicht en hij moet heel soepel zijn om in deze houding te kunnen komen.

Beschrijving van het standje de brug:

De man maakt een brug, dat wil zeggen dat hij achterwaarts moet buigen met zijn handen en voeten op de grond en zijn rug en bekken op moet tillen. De vrouw kan vervolgens op hem gaan zitten, met haar gezicht richting zijn hoofd, en zijn penis naar binnen leiden. Zij bepaalt nu alles, de man moet alleen zorgen dat hij in de positie blijft en zich laten nemen, want bij deze positie is zij absoluut de baas!

Bekijk meer standjes en bekijk ook eens het standje de godinnenrit.

Over de schrijver
Dorien bezocht in de laatste jaren zeer veel parenclubs in Nederland, België en daarbuiten. Dorien schrijft al jaren exclusief voor Parenclub.eu e-boeken en blogs. Haar e-books worden jaarlijks duizenden malen gedownload. Haar blogs worden veel gelezen. Dorien is geweldige autoriteit voor beginnende – als ervaren swingers.
Reactie plaatsen